top of page

styrk din livskvalitet og mærk din livskraft

healing skaber livsgennemstrømning

Oplever du at din indre livskraft er nedsat? 

Så kan en healing eller et healingsforløb være noget for dig. 

Noget af det jeg kan hjælpe dig med igennem en healing kunne være:

  • reducere stresssymptomer

  • styrke din krop til selvhelbredelse

  • fjerne eller reducere psykiske og fysiske energiblokeringer i kroppen.
     

Fra videnskaben ved vi, at alt er energi.

Når vi bliver syge er det fordi vi er i underskud af optagelsen af energi. Du kan forestille dig hvilke situationer der virkelig kan udmatte dig. Du længes efter at få energien tilbage i kroppen. Føle dig frisk igen med overskud og livsglæde.

Lige der har vi mennesker brug for, at få vores "batterier" ladet op og få genoprettet harmonien i os. Healing - naturens egen livsenergi - kan bruges til at lade os menneskers batterier op.

Prøv bare at tænk på en gåtur i skoven eller en svømmetur i havet. 

Her hører vi os nogle gange sige: "Hvor var det en dejlig tur. Jeg føler mig som født på ny". Det er fordi vi er i kontakt med naturens egen livsenergi, og sådan genoplader vi helt naturligt vores batterier.

 

For vi mennesker er naturen.

Jeg kan hjælpe dig med at lade dine batterier op, når en gåtur i naturen eller en svømmetur i havet ikke føles nok.​ ​

HVORDAN FOREGÅR EN HEALING

Inden healingen går igang taler vi om hvad du ønsker hjælp til. Så kommer du påklædt op og ligge på en briks med et tæppe over dig. Jeg sørger for du ligger godt, og føler du kan slappe helt af imens energien selv finder sin vej, til der hvor du har brug for det. En healing opleves forskelligt fra gang til gang.
Bagefter taler vi om de indsigter du har fået, og kan tage med dig videre i hverdagen.

_MG_5352_retouch.jpg

Pris for en healing:

60 min.  950 kr. her i haven.

120 min. 1.500 kr. her i haven i kombination med naturterapi.

Pris for en naturterapi:

 

60 min.  950 kr. her i haven eller online på dit natursted.

Sted: Globalmind Naturterapi v/Heidi Brund Laursen

Gungdyvej 66, 8362 Hørning. Mellem Århus og Skanderborg.
Parkering i gårdspladsen. Kig efter hvid trelænget gård.

HVAD ER reiki HEALING

Det korte svar på hvad Reiki healing er, er livsenergi. Reiki er et japansk ord for en altomfattende og altgennemtrængende livskraft. 
Denne lysets kraft fylder universet og har siden den tidligste start på jorden ved hjælp af lyset skabt en energiform, der dels giver jorden selv "liv". Energiformen er samtidig grundlag for liv til mennesker, dyr, planter og sågar mineraler, fordi uden denne energiform, var der intet liv på jorden der kunne udvikle sig.

Det er den livsenergi jeg som healer stiller mig til rådighed for at være kanal for. Igennem kanalen viderebringes denne livsenergi til dig som modtager og du suger energien til dig - akkurat så meget som du nu kan modtage på denne dag. Energien finder selv vej til der hvor du har behov for det, altså hvor dine blokeringer i kroppen og psyken ligger gemt. Du behøves ikke selv at vide hvor.

det gør healing ved mig

På tidspunkter i mit liv, hvor jeg ikke selv formår at opretholde harmonien i min krop og i mit sind, søger jeg hjælp hos andre der kan heale. Det er for at få ladet mine batterier op og igen føle mig forbunden med naturen.

 

Det er typisk når tingene går for stærkt, eller noget uventet er sket og jeg for en stund har mistet fodfæste i mit liv. Der hvor min daglige gang i køkkenhaven, et hav-dyp eller gå-turen i skoven ikke slår til.

Når jeg modtager healing oplever jeg at mit nervesystem falder til ro, og jeg på en måde får renset ud i mine tanker, og styrket min krop til igen at arbejde positivt med mig. Mit selvfærd og selvtillid styrkes, så jeg bedre kan handle og mærke min krop og hjertets energi. Jeg oplever mere nærvær og harmoni med mig selv, og mit overblik og intuition bliver igen klart.

Så bliver det igen nemt at tage beslutninger, og jeg føler overskuddet og glæden vende tilbage.

bottom of page