top of page

her kan du lære mig lidt bedre at kende

Bag Globalmind Naturterapi står jeg, Heidi Brund Laursen.

Jeg har skiftet kontorstolen ud med havehandsker og arbejder her som Grøn mentor, Naturterapeut og Selvforsyner.

Det rolige tempo blandt planterne og den friske luft i kinderne har givet mig en ny meningsfuld måde at leve livet på, samt en følelse af forbundenhed med naturen, som vi alle kommer fra.

Smagen, friskheden og vitaliteten fra urter og grøntsager jeg selv har skabt, er noget af det bedste jeg ved.

Efter mange år på kontor med ledelse og undervisning kaldte haven mig hjem, og et simplere liv som selvforsyner tog form.

Jeg er nu kommet tættere på min egen indre natur ved at lære af den ydre natur.

Den næring en plante trækker op fra velnæret frugtbart jord, bringes videre som brændstof til måltider på vores bord. 

 

Vi mennsker er en del af naturens økosystem. Vi indgår også i naturens rytmer. Så det at spise lokalt og med omtanke for dyrkningsmetoden samt efter årstiderne, tror jeg, er en af faktorerne til et godt liv med høj livskvalitet.

På mine grønne havehold underviser jeg i dyrkning af urter og grøntsager og det at være med- og selvforsynende ud fra de regenerative dyrkningsmetoder. Jeg arbejder også med naturterapi og healing, så du går derfra med nye refleksioner på dit liv, dyb ro og en oplevelse af hvad naturen gør for dit indre.

Oplev det selv, i og med naturen og støttet af min intuition og nærvær.

_MG_6006-retouch.jpg

Min passion

Jeg elsker at være vidne til mennesker og planters vækst og udfoldelse!

At høste og nyde frugten af den indsats jeg har ydet, for derefter at give den videre, er en meningsfuld måde at leve på for mig. 

Min opvækst på landet på en gård med livlig aktivitet af mennesker og masser af udeliv, nysgerrighed og appetit på livet, gav mig interessen for naturen og mennesker i en tidlig alder. Jeg elskede at gå på engen og fundere over livet, og lytte til de svar naturen på sin helt egen måde kom med.

I dag mærker jeg stadig forbundetheden med naturen og den energi, vi alle og alt består af, og jeg ved, det er herfra, jeg stadig modtager en indre guidning og undervisning.

Denne viden samt uddannelser og kurser har været til stor glæde og gavn for mig, og min harmoni i livet, både i min opvækst og i mit arbejdsliv på kontor med udvikling, uddannelse, administration og ledelse.

 

Idag anvender jeg viden og visdom, til at  hjælpe andre mennesker til vækst og udfoldelse af af deres liv.

Jeg vil gerne være med til at skabe uderum der er placeret blandt planter, træer og buske. Et sted mennesker kan gå hen og mærke og forbinde sig til sin oprindelse, både fysisk, mentalt og åndeligt. Det er så nemt at komme væk fra sin oprindelse i den travle hverdag. En hverdag jeg selv har levet i min tid på kontor. Så min vision er at skabe åndehuller i naturen, til mennesker der har en travl hverdag og sjældent trækker vejret i den fri luft mere ,end når de går til og fra arbejde.

Jeg vil arbejde for at disse natur-åndehuller skabes på de arbejdspladser der ser vigtigheden af, at mennesker trives igennem bevidst tilknytning til denne livskraft og energi. Det er min overbevisning, at det bliver langt sjovere og mere berigende at leve vores liv, med den dimension dybt forankret i os. Den rene livskraft er ufordømmende og kærligheden selv. Derfor bliver vi ofte så glade, og føler os nogle gange "som født på ny" når vi færdes i naturen. Her mærker vi, at vi får overskud, at vi lader op, og at kreative løsninger og refleksioner blomstre frem som det mest naturlige, og hvorfor mon?
 

sådan bliver du mødt hos mig
 

 • Med nysgerrighed så jeg kan hjælpe dig til afklaring, af hvad du vil med din køkkenhave.
   

 • Med vedholdenhed og humor på de dage hvor ukrudtet er ved at vokse dig op over ørene.
   

 • Med godt humør i alt slags vejr.
   

 • Med respekt for den, du er, så du trygt kan udfolde det, du har på hjerte.

 • Med lethed og skarp intuition, i nærvær og med høj bevidsthed.
   

 • I naturens element som er en aktiv del af helingsprocessen og bidrag til vitale grøntsager.

 • Med passion og dedikation til at guide, vejlede og udfordrer dig til at mærke, hvad der er godt for dig, så du går herfra med indsigt, indre vækst og healing.

_MG_5765-retouch.jpg
bottom of page