top of page

Bliv afklaret og sæt handling på dine livsvalg


spirituel livs-samtale med healing og naturterapi

Naturen er en aktiv del af helbredelsesprocessen, når jeg guider og udfordrer dig kærligt til at mærke, hvad der er godt for dig.

Videnskabelige undersøgelser viser, at naturen i sig selv har helbredende kræfter. Det drager vi gavn af i samtalerne.


Samtaler i naturen er for dig, som elsker – eller længes efter – at opholde dig udenfor. Måske mærker du en nysgerrighed på, eller en glæde ved, at drage naturen ind som en dyb og givende medspiller i din helbredelse. Og i din udvikling som menneske.

Naturen har en helt særlig visdom og favner os mennesker i en kaskade af kærlighed. Den svarer os ikke igen og dømmer os heller ej.

 

Den er der ubetinget for os, hvis vi byder den ind.

 

Derfor er den en stor medspiller i måden samtalen/terapien og healingen forløber på.

 

Naturen kan kommunikere med os, bevidstgøre de budskaber og indsigter vi har brug for, for at nå derhen, hvor vi gerne vil med os selv.

hvorfor en livssamtale:

At leve og være på livets vej er fyldt med glæde og udfordringer for os alle. Alt afhængig af, hvordan vi tackler og mestrer vores situationer, får vi mulighed for at spire og gro… Eller vi får udfordringer, der vanskeliggør, at vi næres som mennesker.

Nogle udfordringer er så vanskelige, at vi har brug for at dele det med en anden, og ved fælles hjælp finde retning igen.

Det kan være du står midt i et vigtigt livsvalg eller en krise er opstået. Måske har du længe mærket, at noget i dit liv skal være anderledes, uden du kan sætte ord på hvad og hvordan det skal lykkes.

 

Så kan en spirituel livssamtale være det, du har brug for, for at kunne lande i dig selv igen. Få overblik og klarhed over din vej i livet.

Der kan være mange grunde til at få en samtale, og grundene er forskellige fra menneske til menneske. Jeg hjælper dig gennem samtale, støtte og guidning til at få ro og indsigt til at træffe dine beslutninger. Og styrke til at handle på dem.

rart at vide:

En samtale med mig er kendetegnet ved, at jeg møder dig med respekt, nærvær og medfølelse. En skarp iagttagelsesevne og tilstedeværelse.

Jeg anvender færdigheder inden for psykoterapi, følelses-integration, visuel chok-forløsning, vejrtrækning, klarsyn, healing, meditation, samt coaching- og stresscoaching.

De individuelle samtaler foregår ofte hos mig – i min have, drivhuset eller i det gamle og hyggelige naturindrettede hønsehus. Ta’ tøj på efter vejret – drivhuset er varmet op. 

En livssamtale kan også afsluttes med healing – healing giver en god jordforbindelse og støtter op om og letter forandringsprocessen.

Vi kan også mødes online, mens du befinder dig på dit natursted.
Det er der også mange, der gør, og deres feedback er altid positiv. 

En oplevelse af samme dybe forløsning som ved et fysisk møde. Så lad ikke den geografiske afstand begrænse dig.

Heidi ved stammen.jpg

Pris for en spirituel livssamtale:
 

60 min.  950 kr. her i haven eller online f.eks. på dit natursted

120 min. 1.500 kr. her i haven med afsluttende healing

30 min.  250 kr. opfølgende samtale (online)  

20 min. 200 kr. opfølgende samtale (online)

10 min. 150 kr. opfølgende samtale (online)

pris for en healing:

60 min.  950 kr. her i haven.

Sted: Globalmind Naturterapi v/Heidi Brund Laursen

Gungdyvej 66, 8362 Hørning. Mellem Århus og Skanderborg.
Parkering i gårdspladsen. Kig efter hvid trelænget gård.

Udtalelser fra livssamtaler, naturterapi og healinger 

Wauw bare wauw Jeg er fuldstændig overvældet af det du kan Heidi og jeg er dybt taknemlig for at du lod mig komme til dig og at du tog dig tid til mig Inden jeg kom hos dig var jeg chokeret, i kaos og ubalance - jeg forlod dig med så dybe indsigter og forståelse om mig selv og mit liv som jeg ikke ved hvordan jeg ellers kunne ha fået. Du hjalp mig i den grad med at se den konkrete situation med helt andre øjne hvilket var utrolig vigtigt for mig i min healings og lærings proces. Jeg havde hele tiden en fornemmelse af at jeg ikke behøvede sige ret meget du var fuldstændig med, virkelig åndeligt med, på hvad jeg havde oplevet - vildt og kæmpe respekt for det du kan Fantastisk at gå rundt og finde det træ der ville tale med mig og skøn skøn efterfølgende healing Så kære Heidi - jeg er blæst bagover af taknemlighed og ydmyghed og jeg er ikke det mindste i tvivl om at jeg ikke havde været det her sted hvor jeg er nu hvis ikke jeg havde været hos dig Mit højre øre suser (larmer) helt vildt for tiden... men det er også det eneste. Jeg er et rigtig rigtig godt sted hvor jeg ikke ville ha været allerede hvis ik jeg havde været hos dig. TAK

 

- Anonym

Jeg har haft en berigende og opløftende 1 til 1 session med Heidi, som førte til klarhed samt den perfekte udfoldelse af mit næste bedste skridt i livet.

Heidi sætter, sammen med naturen og bålet, en spændende og samtidig tryg ramme med sit kærlige nærvær. Herfra interagerer hun med indsigt, indføling og en skarp intuition. Meget anbefalelsesværdigt.

- Vibeke Bækstrøm

Dybfølt tak til Heidi for at stille sig selv, sin fine have og sit skønne drivhus til rådighed for en dyb og berigende healing og indsigt, der kom til mig under hendes guidning. Jeg fik pludselig øje på de svar, naturen giver os hele tiden, hvis vi ser efter...

 

- Jette Solvig Brødbæk

Siden vores session sidste uge har jeg oplevet en energi som jeg ikke har oplevet længe. Og derudover har jeg kunne nyde et enkelt stykke chokolade eller en kiks men ikke haft den der trang, som jeg ellers har været plaget af. Så af hjertet tak - og glæder mig til bålmeditation hos dig den 23.

- Lisa Maria Hedegaard Kristiansen

bottom of page