top of page

Heksen Hulda

Heksen Hulda er en magisk, vis og kærlig heks. Hun besøger børn i alderen 3-6 år og deler ud af naturens og skovens visdom. På magisk vis får hun talt om de svære følelser, og med børnenes hjælp bliver den gamle trylle-kæp igen fyldt med ny magi.

Børnene bliver taget med i et univers af talende grankogler, fortryllende krystaller og glad-igen kastanjer. Hun hjælper børnene med at blive bevidste om, at de har et valg og en ven. Også når det hele nogle gange er “træls” og de føler sig alene, ingen har at lege med, eller bare har svært ved at tackle de svære følelser.

På en sjov og inddragende måde tryllebindes børnene for en stund. De bringes ind i naturens verden, hvor de finder hjælp blandt skovens venner, bla. grankogler, kastanjer og krystaller.

Børnene får en grankogle eller en kastanje med sig hjem, som de kan fortælle deres forældre om. De kan have den liggende på værelset som en påmindelse om, at de ikke er alene. På den måde kan de vende det “trælse” til noget glædesfyldt på de dage, hvor der er behov for det.

Jeg arbejder intuitivt med gruppen og anvender mine færdigheder inden for undervisning, meditation, min naturlige forbindelse til naturen og det magiske, samt min uddannelse som psykoterapeut.


Der vil være noget for børnene at røre ved, lytte til og se på. De bliver draget med ind i fortællingen, og de deltager aktivt.

Ønsker I et magisk besøg?

IMG_7096.jpg

Heksen Hulda besøger børn i børnehaver, til børnefødselsdage eller hos syge børn og deres familier.

 

Generelt skræddersyr jeg hvert enkelt besøg ud fra de behov og ønsker I har.

 

Hulda er særligt populær i tiden omkring Halloween og Sct. Hans aften, så book gerne i god tid!

Et magisk besøg af Heksen Hulda varer ca.30 min og koster kr. 1.500,- incl. transport i Århus kommune

 

Er I flere børnehaver i Århus kommune, der går sammen om at booke mig, er prisen kr. 1000,- pr. børnehave.

Besøg udenfor Århus kommune aftales nærmere.

Ring og aftal nærmere på tlf. 26371535 eller kontakt mig nedenfor.

Læs mere om mig her

UdtalelsE fra besøg af heksen hulda:

Til min fødselsdag da jeg gik i børnehave kom heksen Hulda. Det var en virkelig god oplevelse. Hun havde gode historier og var meget børnevenlig. Hun er meget rar og hun var meget interessant. Det kan godt foreslåes.
Mille, 12 år 

bottom of page